Ihana kesä, ihana syksy

26.08.2015 12:27

Kesä alkaa olla lopuillaan ja tätä kirjoittaessani on ihana syksyinen sää. Lämmin tee kupponen kädessä ja viltin alle kääriytyneenä voikin nyt päivittää kesän tapahtumia.

Paljon on tapahtunut Minimillan minimaailmassa. Yritän tässä tuoda esille muutamia projekteja.

Olen jo pidempään haaveillut jonkinlaisesta minimallisesta ompeluhuoneesta tms. Jotain pientä omepluaiheista tilpehööriäkin olen näperrellyt ja keräillyt. Kun sitten Esa toi kotiin alla olevan aihion, alkoi ompelimo ateljee rakentua siihen kuin itsestään. Katsotaan mihin ompelimo ateljee kehittyy...

Minimaailmaan on saapunut elokuun alussa kolme pientä taaperoa. Eetu, Venla ja Valtteri-vauva matkustivat pitkän matkan USA:sta Suomeen kolmistaan. Pojille olen ommellut vaatteita, Venla sai Mirel Korhosen neulomat tossut ja housut. Olen myös näperrellyt ja ostanut pienokaisille tuttia, lelua, vuodevaatetta sun muuta.

Ostin keväällä posliiniset nuken osat joista lähdin kokoamaan nukkea. Osista muovautui pikkuhiljaa Anney, joka etsi jonkin aikaa paikkaansa ja lopullista "muotoaan". Ompelin Anneylle useammat vaatteet ennen kuin Anney löysi mielestäni sopivan asun 50-luvun henkisessä hame-asussa.

Ja koska Minimaailma on saanut oman ompelimon, ovat luonnollisesti myös muut mini asukkaat saaneet uutta vaatetta ylleen.